fbpx

Njut av lite mer tid. Köp nu, betala sen med Klarna.

Njut av lite mer tid.
Köp nu, betala sen med Klarna.

Diana

– The world's first roof-top tent developed for hunter's by hunter's

Ta jakten till en ny nivå

Vi är stolta över att kunna säga att vi har tagit fram världens första taktält som är utvecklat för jakt och fiske i de nordiska klimatet. Vi är övertygade om att ni kommer ta er jakt till en helt ny nivå med Diana. Upplev naturen på riktigt nära håll – från en jaktdag till en annan. 

Med ett Diana taktält på din jaktbil, spara du både tid och sover skönt innan ditt pass.

Fokus på funktionalitet

En ny generation jägare växer sakta fram, samtidigt som branschen ställs inför högre krav på både funktionalitet, prestation och precision. Taktältet Diana från OutdoorDays® är utvecklat för att möta höga krav med stark förankring i funktionalitet.

Ett taktält som klarar tufft väder och det nordiska klimatet från tidig vår till långt in på hösten med hjälp av ett kraftfullt tyg och ett isolerande innertält för kyliga nätter. 

Välutrustad

Diana är utrustat med en 7.5 cm tjock madrass för högsta komfort och tillverkat i ett extra slitstarkt tyg i färgtoner inspirerade av den nordiska skogen som gör att tältet smälter väl in med sin omgivning.
Tältduken är den tjockaste på marknaden för att klara tuff väder under hela jaktsäsongen.

Tältets insida är utrustad med fönster i tre vädersträck, alla öppningar är har finmaskigt myggnät och kan täckas med tältväv på utsidan. 

Teknisk specifikation