Butik / Showroom öppettider: Söndagar 14-16

Flag SEK
Svenska kronor

FAQ - Vanliga frågor och svar

Frågor om våra taktält

Ja, man kan ha taktält på de flesta bilar. Kontrollera hur många kilo man får lasta på ditt tak. Du måste också ha ett takräcke som klarar vikten av ett tält.

Jo, den siffran gäller när man kör bilen. Du har säkert inga planer på att sova i ditt tält när du kör, så det går alldeles utmärkt.

Självklart går det bra. Det kan vara bra att se vilket behov man har innan man bestämmer sig. Fördelen med ett förtält är att ytan att vistas i blir större om det är dåligt väder t ex vid matlagning eller förvaring av saker.

Frågor om våra kajaker

Ja, vi har flera olika modeller som passar de flesta kroppsformer. Kontakta oss för mer information, så visar vi vad som passar just dig.

Nej, det går utmärkt att paddla utan. Kapellet är bra om du inte vill bli blöt när det skvätter. Räkna med att bli blöt.

Nej, om du välter med en kajak är det enkelt att ta sig ur sittbrunnen. Det kan vara bra att testa detta en varm dag när det känns okej att trilla i.

Det är samma sak som gäller allt man använder. Det finns billiga nybörjarpaddlar eller dyra paddlar, när man vill ha det lilla extra. Det finns olika längd, vikt och olika stora blad, beroende på hur du ser ut, vad du vill uppnå och hur mycket pengar du vill spendera.

Vad söker du?