fbpx

Njut av lite mer tid. Köp nu, betala sen med Klarna.

Njut av lite mer tid.
Köp nu, betala sen med Klarna.

Buccaneer - Point 65

Buccaneer - Point 65

Såsom med Raider faller paddlare för Buccaneers utseende. Buccaneers sticker ut med sin stilrena, funktonella design. 450cm lång är Buccaneer en dagsturskajak med hög prestanda och uppenbara touring egenskaper likt längre havskajaker. Buccaneer har det lilla extra och är något utöver det vanliga när det kommer till dagturare.
Många paddlare söker efter en kajak som uppyller förväntningar kring prestanda men som samtidigt får höga betyg inom manövrering och komfort.

Skrovet är specifikt designat för stabilitet, lättmanövrering samt kursstabilitet. Den fungerar utmärkt i alla vatten, insjö som skärgård.

Buccaneer är utrustad med jsuterbara fotpedaler då roder är standard. Sittbrunnen är rymlig för smidig i- och urstigning med inbyggda vadderade lårstöd för bästa komfort och god kontakt med kajaken. Funktionell sits och ryggstöd för en ergonomist paddlingsposition. Givetvis vattentäta luckor i fören och aktern.

Tillverkad i styv, stryktålig, (100% återvinningsbar) 1-lagers polyeten gör Buccaneer underhållsfri och bekymmerslös med mycket lång livslängd.

7 995 SEK

Nollställ

Egenskaper

✔︎ Svensk design
✔︎ 1-Lagers stryktålig plast
✔︎ Bekvämt pris
✔︎ Prestanda bäst i klassen
✔︎ 2 vattentäta packutrymmen
✔︎ Ergonomisk sits & ryggstöd
✔︎ Roder som standard

Paddla

Utforska vårt sortiment

Till bilen

Utforska vårt sortiment

Vill du komma i kontakt med oss?

Har du några frågor eller kanske bara vill säga hej?