Just nu upplever vi driftstörningar, tack för din förståelse.

Njut av lite mer tid.
Köp nu, betala sen med Klarna.

XO13 - Point 65

XO13 - Point 65

För den trygga och bekväma utflykten. XO13, är framtagen som ett alternativ för paddlaren som gör kortare dagsturer eller som vill ha en stabil och lättskött kajak för hela familjen.

XO13, är framtagen som ett alternativ för paddlaren som gör kortare dagsturer eller som vill ha en stabil och lättskött kajak för hela familjen. Här har vi lyckats skapa en rejäl dagturskajak med en kursstabilitet och fartegenskaper som snarare påminner om en touring-kajak.

14 990 SEK

Nollställ

Egenskaper

  • AIR-Seat™ ultra komfort
  • SymmetrySkeg™ System
  • 1-eller 3-Lagers polyeten LiTechMatrix
  • Roder
  • 2 stora täta packutrymmen
  • Låsbar

Sittbrunn

XO13 ger dig en säker och bekväm plattform att utforska vikar och öar, fotografera, iakta naturlivet eller fiska ifrån. Skrovformen ger en kursstabil och lättmanövrerad kajak som passar de flesta vatten från kustbandet till insjöar och åar.
Den generöst tilltagna sittbrunnen ger dig gott om plats och gör i- och urstigningen bekvämare liksom den ergonomiskt utformade sitsen och höj- och sänkbara ryggstödet med rejält tilltagen sittdyna med 4 uppblåsbara luftkuddar.

XO13 är utrustad med ett vattentätt packutrymme i fören samt aktern båda med stora ovala lastluckor för enkel stuvning. De försänkta beslagen håller den rena däckriggningen med gummicords samt ergonomiska bärhandtag. XO13 erbjuds även med ett uppfällbart roder och ett innovativt pedalsystem som är konstruerat för att erbjuda ett fast fotstöd samtidigt som man på ett enkelt sätt kan styra kajaken genom att trycka med tårna ungefär som en gaspedal i en bil. Skädda är standard.

Sittbrunnens storlek gör det enkelt att komma i och ur sittbrunnen och är väl tilltagen för att kunna passa de allra flesta och är utrustad med vadderade lårstöd som ger ett ordentligt stöd för benen för längre turer. Sittbrunnssargen har ett sittbrunnshandtag som gör det bekvämare att bära kajaken med handen eller på axeln.

Specifikationer

Längd: 400cm

Bredd: 63cm

Vikt: 24kg

Kapacitet: 155kg

Volym: 329L

Sittbrunn: 83x46cm

För-lucka: 44x26cm

Akter-lucka: 44x26cm

Material

Material: 1-lager Polyeten, Roto

Sits: Point 65 AIR-Seat™

Roder: JA

Skädda: JA

Garanti: 1 år

Paddla

Utforska vårt sortiment

Till bilen

Utforska vårt sortiment

Vill du komma i kontakt med oss?

Har du några frågor eller kanske bara vill säga hej?