Att välja rätt tillbehör till ditt taktält

Att välja rätt tillbehör till ditt taktält

Det finns mängder med tillbehör till ditt taktält och till ditt nya äventyr, men här tänkte vi förklara tre tillbehör som vi tycker man sak börja med.

Luftspaltsmadrass
Det är som det låter, en extra madrass som man lägger under den madrassen som ingår när du köper ditt taktält. Denna madrassen gör så att luften kan passera under madrassen och detta i sin del minskar Kondensen under madrassen. Det gör även att madrassen blir lite skönare att sova på, då den hjälper till att dämpa vikten. Detta tillbehör rekommenderar vi alla att köpa, då den gör underverk! 
Köp här!

Förtält
Få ett extra rum med ditt taktält, där man kan ha bord, stolar och förvaring. Ett perfekt tillhör när det är lite sämre väder ute och man vill krypa in i ett torrt utrymme för att härda ut stormen. Eller varför inte användas som vardags rum när du bestämmer dig för att stanna lite längre på en plats. 
Köp här!

Innertält 
Detta kan vara riktigt skönt om man ska campa på hösten/vinter eller tidig vår. Detta tillbehöret ger dig 4st väggar på insidan av ditt taktält som hjälper hålla värmen inne i tältet när det kylarna på utomhus. Skulle ni vara 4 personer som sover i ert tält och det är 0 tradigt ute, så kan denna hjälpa till att bevarar den värmen ni utsöndrar och på detta sättet hålla mellan 4-6 grader i tältet under natten. 
Köp här!

 

Få din belöning. 😃

Din belöning 😃

En av dina kompisar har gett dig en belöning
Här är din rabattkod
Ange din emailadress för att få din belöning

×

Värva en vän & få 5% rabatt

Bjud in dina kompisar och för varje godkänt värvning, så får du 5% rabatt.

×

Värva & få 5% rabatt

Värva dina vänner och få 5% rabatt för varje godkänd inbjudan!

×