Köpa rätt förtält till ditt takält

Köpa rätt förtält till ditt takält

Förtält som komplement till ditt taktält för bättre väderskydd

Förtält kan vara en fantastiskt praktisk utökning till ditt taktält, speciellt när vädret inte är på din sida. Det är dock viktigt att se till att längden mellan taktältet och bilen är korrekt när du väljer ett förtält. Om du exempelvis köper ett 170 cm förtält från oss, bör avståndet från marken upp till underkanten av taktältet vara någonstans mellan 170 cm och 185 cm. Detta är viktigt för att säkerställa en sträckt och stabil montering.

Om du har under 185cm (170cm) och 215cm (200cm) så rekommenderar vi att du monterar bort golvet på förtältet för att slippa läckage.

Om din bil är lägre än 170 cm finns det olika sätt att komma upp i rätt höjd. Vi rekommenderar att du använder naturliga föremål som stenar eller vedträd för att höja bilen och därmed taktältet. På detta sätt kan även bilägare med lägre bilar dra nytta av ett förtält.

Vi erbjuder förtält i två olika längder: 170 cm, som passar de flesta SUVar på marknaden med cirka 170 cm höjd till tältet, och 200 cm för högre fordon som Jeepar, Landrovers och skåpbilar.

Utforska vårt utbud av förtält för att förbättra din campingupplevelse.


Monteringsvideo för förtält!

 

 

Få din belöning. 😃

Din belöning 😃

En av dina kompisar har gett dig en belöning
Här är din rabattkod
Ange din emailadress för att få din belöning

×

Värva en vän & få 5% rabatt

Bjud in dina kompisar och för varje godkänt värvning, så får du 5% rabatt.

×

Värva & få 5% rabatt

Värva dina vänner och få 5% rabatt för varje godkänd inbjudan!

×